Zuid-afrika-reis.jouwweb.nl
Home » Namibie

Namibie

Gedurende september en de eerste week van oktober 2015 genoten van een geweldige reis van Kaapstad naar Namibië, Botswana en Victoria Falls in Zimbabwe. Vandaar in twee dagen weer over land terug naar Johannesburg. Met een kleine groep genoten we van een reis van ongeveer 6000 Km met een Safari-truck van Nomad. De reis in Nederland werd georganiseerd door Kras van TUI.

Hieronder de globale route van 6000 Km over heel vaak onverharde wegen. Tevens worden regelmatig video's van deze reis op deze pagina gepubliceerd!

Zuidelijk Afrika Deel 1. Kaapstad Zuid Afrika via de westkust naar Noordoewer Namibië, Fishriver, Sussusvlei naar Solitaire.

Zuidelijk Afrika Deel 1. Solitaire in Namibië, naar Walvisbaai, Swakopmund, naar de Himba Stammen in Namibië. 

Deel 3 en eerste deel bezoek Etosha National Park in Namibië.

Deel 4, Etosha National Park Deel 2 in Namibië, Ghanzi Botswana met bezoek aan Bosjesmannen naar Maun voor vertrek naar de Okavango Delta

Driedaags bezoek aan de Okavango Delta in Botswana. Dit is de grootste binnenlandse rivierdelta ter wereld

Zuidelijk Afrika Slot. In deze video vertrekken we Maun in Botswana via Nata en Chobe naar Victoria Falls in Zimbabwe. Vanuit Victoria Falls weer in twee dagen over land naar Johannesburg voor vertrek naar Nederland.

Foto's/Pictures

Hieronder de linken naar de fotopagina's bij Picasa-Google. Niet alle foto's zijn geplaatst, maar wel een redelijk overzicht van de reis. Ook hebben we natuurlijk de privé beelden zoveel als mogelijk zien te vermijden. Voor meer informatie verwijs ik naar de contactpagina. 

Link foto's gemaakt in Zuid Afrika

Link foto's gemaakt in Namibië (nog in ontwikkeling)

Link foto's gemaakt in Etosha Namibië

Link foto's gemaakt in Botswana (is nog niet volledig)

Link foto's gemaakt in de Okavango Delta Botswana

Link foto's gemaakt in Chobe National Park Botswana 

Link foto's gemaakt in Victoria Falls Zimbabwe 

Op de EO televisie verscheen de Natuur Documentaire "The Hunt"  van de BBC. Desbetreffende uitzending is te zien door te klikken op LINK.

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb